Шах - Мини-брой от 18 Март

Здравейте,


3 съобщения от Българската шахматна мрежа:

 

1. Можете да следите на живо партиите от играните в момента първенства на България по шах за мъже и жени в Пловдив тук:

 

http://chessbgnet.org/live2.php - мъже;

http://chessbgnet.org/live.php - жени;

 

2. Имате покана за чудесния детски турнир “Купата на Тангра” (за деца до 14 г.),  който ще се проведе от 21 до 23 март по случай древния празник на Прабългарите. Условията, предлагани от домакините, са отлични, а наградният фонд е много голям за детски турнир, над 1000 лв. http://chessbgnet.org/news.php?num=119 Това е първият турнир, на който сме официални партньори, и ще направим всичко, за да се получи един истински шахматен празник. Заповядайте!

 

3. И най-интересното накрая :) Българският шах форум стартира с невероятно темпо, като само след 2 седмици съществуване, заприлича на едно истинско шахматно средище :)

 

Отново Ви каним да се регистрирате и да се присъедините към нас! При регистрацията оставяйте езика на “English”, за да не ви се появят проблеми после. Други подробности няма и отнема половин минута :)

 

Във форума се организира и първата Шах игра с награди на Българската шахматна мрежа. Играта има за цел да повиши интереса към детския шах и всички да научат за талантите, с които разполага България :) Всички вие сте поканени!

 

Наградите са:

 

Награда за най-много познати шампиони от ДИП Смолян - 30 лв.

 

Всички участвали, всички, които са написали даже и една прогноза в Българския шахматен форум получават възможност да изтеглят пълна колекция шахматен софтуер, съдържаща... всичко ;) Стойността на програмите и базите, съдържащи се в колекцията, надхвърля 5000 лв., без да споменаваме колко трудно се намират...

Включени са около 70 книги за Chessbase (Training CDs) за различни дебюти, тактика, стратегия и ендшпил, с които се работи много леко и приятно.

 

Единственото, което трябва да направите, е да дадате прогноза за шампионите по групи от ДИП класически шах. http://forum.chessbgnet.org/viewforum.php?f=40 Ориентирали сме ви с предварително представяне на всяка група, а самите прогнози се дават тук: http://forum.chessbgnet.org/viewtopic.php?f=40&t=50 Ако не друго ще научите кои са бъдещите Български гросмайстори :)

 

Пожелавам ви успешна седмица!

 

Този бюлетин се получава от 1130 шахматисти и любители (и нарастват)

 

:)





{START_COUNTER}